Wednesday, March 17, 2010


salam...pada kali ini, saya ingin membuat cabutan bertuah kepada semua ahli follower saya, sebab ini kedai pertama yang saya buka, jadi nak bgilah sedikit hadiah kepada semua peminat-peminat yang selama ni mengikuti perkembangan blog saya...

mudah jer nak join contest ni..:-

1) terbuka kepada semua blogger tak kira lelaki @ perempuan.

2) buat 1 entry khas bertajuk Cabutan Bertuah MYBABYSHOPONLINE

3) letak banner di side bar anda dah link kan ke post ini.

4) Mestilah dan wajib jadi follower 2-2 blog ini http://permatabonda08.blogspot.com dan http://mybabyshoponline.blogspot.com (sebab nak bagi hadiah kt follower kan)

5) tarikh tutup adalah pada 04 APRIL 2010 jam 1.00 am

6) letakkan nama anda di sudut ruangan komen dan bagi link direct ke entry yang telah anda buat...


jadi apa tunggu lagi...

hadiah mesteri menunggu anda...

25 comments:

~aSHa~ said...

ermm menarik gak ni..nak cuba nasib ar...
tahniah atas pembukaan kedai baru

My Little Princess said...

asha

anda semua dijumput join contest ni,...

DN Blogshop said...

sy join... tp xcmplet lg... line poor...

t smbg lg

anin said...

saya dh join..

http://seindahbayu.blogspot.com/2010/03/cabutan-bertuah-mybabyshoponline.html

nadiah said...

salam kenal n saya nadiah, dah join...

linknya....
http://nettskerepek.blogspot.com/2010/03/cabutan-bertuah-mybabyshoponline.html

izan cute said...

http://izancute.blogspot.com/2010/03/cabutan-bertuah-mybabyshoponline.html

~cNastygurlz~ said...

join

http://radinsyuhada.blogspot.com/

HanaKiranaStore2u said...

komen kat sini ker?

Nama: Hana Azreen
Link: http://hanakiranastore2u.blogspot.com/2010/03/cabutan-bertuah-mybabyshoponline.html

::Mamalyna:: said...

salam, saya join, ni link saya..

http://ejanblog.blogspot.com/2010/03/cabutan-bertuah-mybabyshoponline.html

tq

taufidris said...

http://taufidris.blogspot.com/2010/03/cabutan-bertuah-mybabyshoponline.html

syakila said...

kila join dah

http://nurnuha-syakila.blogspot.com/2010/03/cabutan-bertuah-mybabyshoponline.html

juniza said...

http://blogjuniza.blogspot.com/2010/03/cabutan-bertuah-mybabyshoponline.html

inasepi said...

http://inasepi.blogspot.com/2010/03/cabutan-bertuah-mybabyshoponline.html

segalanyer kuterima... said...

http://segalanyerkuterima.blogspot.com/2010/03/cabutan-bertuah-mybabyshoponline.html

sarah said...

sarah plak nak joinkan diri sarah

http://sarah-rinduselalu.blogspot.com/2010/03/cabutan-bertuah-mybabyshoponline.html

ayuselalu said...

salam kenal n saya ayu, dah join...


http://ayuayu101.blogspot.com/2010/03/cabutan-bertuah-mybabyshoponline.html

xy~han said...

salam..saya zaihan.dh join dh.. =)

http://sweetzme.blogspot.com/2010/03/cabutan-bertuah-mybabyshoponline.html

Usharapa!!! said...

http://usharapa.blogspot.com/2010/03/cabutan-bertuah-mybabyshoponline.html

SoFiaH said...

http://sofiah-andaikutahu.blogspot.com/2010/03/cabutan-bertuah-mybabyshoponline.html

rosilah said...

http://rosilahi.blogspot.com/2010/03/cabutan-bertuah-mybabyshoponline.html

Bonda Danish said...

akak pun boleh join ker?

My Little Princess said...

bonda danish...

boleh, tak ada maalah...
ada hadiah khas untuk danish...
hehehe

oYa said...

salam...oya here

nak join gak giveway letak komen kat blog mybabyshoponline tak dpt

http://oya-contest.blogspot.com/2010/03/cabutan-bertuah-mybabyshoponline.html


terima kasih

gina marna said...

sy join....x leh post comment kat blog mybabyshop tuu. kire aci la yek :)

http://kontesgina.blogspot.com/2010/03/cabutan-bertuah-mybabyshoponline.html

SuZiE said...

salam kenal..

sy dah join contest ni..

http://suzieshamhaikal.blogspot.com/2010/03/cabutan-bertuah-mybabyshoponline.html

kalo ade tersilap bgtau ye..