Tuesday, March 16, 2010

Pilih Baju Syuhada

minggu ni rasa rajin sikit nak upload blog...mungkin tak ada keje kot..hehehe..ok, hari ni nak citer pasal syuhada lah, sapa lagi kan...

almari ni kammi beli selepas syuhada keluar hospital..hadiah dari ibunya...hehehehe...mmg dah lama nak belikan syuhada almari, tp masa agak sibuk..lepas syuhada kuar hospital, kami ambik cuti 1 hari untuk kemaskan rumah, n beli barang2 keperluan syuhada...nak th apa yang kami belikan untuk syuhada lagi??? nanti saya akan update 1-1 yer...tggu....

sekarang syuhada macam dah pandai pilih baju sendiri, tak taulah betul2 nak cari baju @ nak memunggah baju2nya...

jom layan aksi syuhada memilih bajunya....

aksi sebelum memilih bajunya...sebenarnya time ni nak mandikan dia, tp sibuk plak dia nak cari baju...layan jer la...

kenapa ayah??? jgn ganggu syuhada...syuhada sibuk nak pilih baju ni...




nak pakai skrit @ jeans yer...pening la nak pilih baju mana ni?


banyakkan baju saya...ambik skrit ni la..baru comel...baru nampak keayuan saya ni...hehehe

ok, comfirm saya ambik skrit ni....

4 comments:

Wansteddy Tales said...

hahah.... mmg cute cik syuhada ni! geram tgk aksinya comey sngt. ala2 model tgh pilih baju ye cik syuhada... baju syuhada je dah penuh almari tu, mmg xde can ibu ayahnya nak tumpang letak baju sekali kui3...

My Little Princess said...

wansteddy

hari duk kemas baju dia kak...

~aSHa~ said...

cantiknye almari dia....

My Little Princess said...

asha

salam kak
almari murah jer kak...