Tuesday, February 9, 2010

Water Park Melaka Part 2

ok, sambung citer lagi...

lepas makan, syuhada nak main air lagi...

padahal aku dah tukar baju dia...

takkan nak pakai skrit mandi kot...

tp bila dia tgk org mandi, dia tunjuk2 lak...

kesian lak tgk dia...

jadi ikut kan jer la...

lagipun ini 1st time kami bawak syuhada tempat2 macam ni...

tgk pic syuhada....

ntah apa dia cakap masa ni...

ibu tak fhm syuhada...

tak tau la dia suka @ takut...




dah penat main dalam pelampung...

dia berjalan menyusur batu2 ni..

tkt gak jatuh nanti...

licinkan...

tu yang terpksa pegang dia...

tgk dia mandi pakai skrit...

jgn tak caya...

hehehe...






dah penat berdiri, duduk la...

aku la yang jadi peneman setia dia...

walaupun keadaan cuaca agak panas, dia tak heran...

selalunya klu time panas2 macam ni..dialah paling bising marah kt kita...






dah penat main air, makan lagi...

makan free, bedal jer la...

byk gak syuhada makan...

lapar kot...

sebelum balik ke kem, kami sempat pusing2 bandar Melaka dulu...

tapi time ni mood syuhada tak berapa baik...

penat dah dia...

masa g kedai, sempatlah beli buah tangan sikit...

beli baju syuhada sepasang...

t-shirt ayah dua helai..

ibu??? ibu dapat pelekat untuk peti ais jer...


tangkap gambar sebagai kenangan...

bukti kami dah sampai melaka ni...






pinjam beca pakcik ni...

syuhada suka tgk beca ni...

mungkin sbb byk bunga...

tgk diam jer dia...

comel tak syuhada time ni???

kami tak lama kt bandar melaka ni...

masing2 dah penat setelah seharian jalan2...

nasiblah syuhada tak byk ragam...

walaupun ada gak dia mengamuk masa dalam kete...ngamuk nak tidur...

apapun tq kepada boss kami ABU ZARIN sbb sponsor pecutian kami ni...

nanti bwk kami g jejalan lagi yer boss...:

4 comments:

wansteddy said...

beshnya syuhada main2 air. tak sejuk ke sayang... :)

seronok tgk org bercuti di melaka. saya asyik bertangguh je nak upload gmbr percutian kat sana :)

My Little Princess said...

wansteddy..

balik tu syuhada selesema dan batuk...
main air tgh2 cuaca panas...
hehehe...

Bonda Danish said...

pict last dah macam boy akak tgok..hehehe

My Little Princess said...

bonda danish...

budak comel mmg macam tu...