Thursday, February 4, 2010

Jom Mandi

Dah lama tak update blog ni...

sibuk dgn audit susulan la plak...

duk nak nyusul jer lak...hehehe...

ok, lupakan pasal audit, kita enjoy...

hari ni nak citer pasal hari keluarga kem yang diadakan pada 30/01/2010...

citer lama kan...tp baru nak update...

macam biasalah kami g 3 beranak jer...

mula2 mmg rasa malas nak g, tp bila fikirkan syuhada, kami g la gak...

sbb syuhada suka main iar kan...

kami gerak dalam pukul 9 pagi...

sampai kt Water Park Melaka dalam pukul 10.15 pagi

ramai gak yang g...

tp saya tak nak citer pasal org lain yang g...

saya nak citer pasal keluarga kami ni jer.....

nak citer byk pun macam malas jer...

lagipun mood audit tak setel lagi...

tgk jer la pic ni....

ni reaksi pertama syuhada tgk air...
pelambung tu beli khas untuk syuhada...
barang kt sana mahal-mahal wo...
pelampung jer rm25.90...

Steady jer syuhada mula2 ni...
maklumlah dapat main air...



tp masa ni syuhada dah tkt...
sbb kaki dia dah tergantung tak dapat pijak dah...
lagipun ombak kuat time ni...
ombak buatan...hehehe...



ni tiba giliran ibu lak dgn syuhada...
ayah tak nak masuk, sbb tak bawak baju spare...
nak beli seluar pendek kt sana dekat rm50...
tak jadi beli...
jadi ibulah yang terpaksa jadi pemandu pelancong syuhada
kt sini tak ada ombak...
jadi syuhada steady sikit...
walaupun muka dia ada nampak cuak2 sikit...


dah penat berendam, main air kt paip lak...
nak ambik air solat kot...
hehehe...

tgk tugas seorang ibu mithali....(puji diri sendiri)
tgh panas2 ni layan jerla karenah anak kan...
nak main gelonsor la pulak budak kecik ni...
tak padan yang kecik kan...

tak ada riak wajah tkt di mukanya...
penat aku, bukan nak sekali jer...
malah berkali2 pulak...
sakit pinggang...
ni kena minta ayah tlg urutkan nanti ni...
tp syuhada, duk happy jer...
badan dia dah basah kuyup tu...
tak sejuk ker dia ni???

pose dari kami sekeluarga...
alamak, syuhada terkepit...
hehehe...
cuba teka, syuhada ikut muka siapa??



p/s : citer tak habis lagi tau...
ada lagi...
ni baru babak pertama, babak kedua nantilah saya updatekan...
nak siapkan fail iso jap...
tggu.....

4 comments:

Bonda Danish said...

sian najwa..terkepit..kome pulak yg lebih2 bergambor

My Little Princess said...

bonda danish...

ibu ayah syuhada kan mmg gila glamor...
hehehe...
bila nak g kolam air panas lagi ni?

Bonda Danish said...

dah bule la pegi balik raya cina ni..

My Little Princess said...

bonda danish..

bukan ker kau balik kl