Friday, April 9, 2010

Ummi, nak skrit lagi...

dah lama tak update blog ni, kemalasan melanda sejak akhir2 ni, lagipun mungkin sibuk dgn blog jualan saya...

sapa2 nak dapatkan mainana yang berjenama dgn harga murah, tgk la blog saya...http://mybabyshoponline.blogspot.com..(promote jap) hehehe...

sekarang syuhada mengada2 lak, nak buat kerja umah pun tak leh sgt2 dah..kena tggu dia tidur baru leh gerak...sekali-kaki ikut kita...dia ajak kita baring dgn dia...fhm2lah klu dah baring dgn dia, kita tidur dulu...hehehe...

klu nak mandi pun, nak mandi dgn ibu dia sekali...aduh, penat wei...ada org cakap kena bagi adik, baru hilang ngada2 dia ni...betul ker? tp syuhada kacik lagi kan, kesian dia nak bermanja2 lagi...

ok, layan jap pic2 ni...baju ni ummi dia belikan tau...cantik tak? ummi, nanti belikan syuhada baju lagi yer..hehehe....

pemain bola sepak, pakai baju gaun...hebat tak saya..

yeyeye...sambut bola ni klu terror..



sepak, terimalah sepakan dragon ball saya...anda sudah sedia?



nak bola ker? tak boleh..hehehe...

4 comments:

Wansteddy Tales said...

comeynya syuhada ^.^

bb gurl pakai gaun kembang2 memang cute. pandai syuhada beraksi main bola nih. boleh masuk contest baru. aksi menarik baby. xsure tajuk betul. tp cubalah awak survey kat malaysia giveaway. ada kot iklannya.

Bonda Danish said...

ala da..comeinyer dia pakai gaun ngan dah pndai jalan tu...baru nampak bidak pompuannye..comei comei

My Little Princess said...

WANSTEDDY

tak pernah menang pun masuk contest...sedey...

My Little Princess said...

bonda danish

mmg comei, tambah2 dapat baju free ni..:P